Hangok érzelmi töltete - Teszt

Kedves Résztvevő!

Ebben a vizsgálatban rövid hangokat fogsz hallani. A feladatod annyi, hogy minden hangnál jelöld be, hogy szerinted mit érez a hang kiadója. Ehhez egyszerűen kattintanod kell egyet az egérrel a képernyőn látható színes értékelő négyzet egy pontjára:

 1. a vízszintes tengely jelképezi a hangadó érzéseit maximálisan negatívtól maximálisan pozitívig
 2. a függőleges tengely jelképezi a hangadó izgatottságát egyáltalán nem izgatottól nagyon izgatottig

A teszt legelején lesz pár példa, hogy biztos minden világos legyen.
A teszt során kérjük, használj fülhallgatót! Minden hangot csak egyszer fogsz hallani. Ne gondolkodj sokat a hangokon, dönts, amilyen gyorsan tudsz!

A vizsgálat hossza kb. 10-15 perc.

Kérlek, add meg az alábbi személyes adatokat!

 1. Férfi
  • Sosem volt kutyám
  • Volt kutya a családban, de nem én voltam a gazdája
  • Van kutya a családban, de nem én vagyok a gazdája
  • Volt kutyám, de jelenleg nincs
  • Van kutyám

Ide kattintva tesztelheted a hangerőt.

Tájékoztató

A kérdőívben való részvétel önkéntesen történik, a kitöltést bármikor megszakíthatod. Természetesen minden adatot bizalmasan kezelünk, a kérdőíveket anonimizáljuk és a kapott adatokat egy elkülönített adatbázisban tároljuk. Személyes adatokat nem adunk ki harmadik félnek, és minden adatot kizárólag kutatási célra használunk fel. A kutatásban csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. Ha további kérdésed van a kérdőívvel vagy a kutatással kapcsolatban, várjuk leveledet a moc.liamg@silavin.aletsum címen.

Beleegyező nyilatkozat

A Teszt indítása gombra kattintással kijelentem, hogy elolvastam a tájékoztatót, és elfogadtam a kutatásban való részvétel feltételeit.